DIWALI I DAR ES SALAAM

Att resa är att mötas. För några dagar sedan fick vi uppleva hur tusen indier invaderade stranden. Hela eftermiddagen drösade de in. De firade Diwali! 30 oktober plus fem dagar. Som vårt nyår med ljus och smällare. Bara glada pratglada människor! Siden, guld, silver, småprinsessor snubblande fram på sina klackar, häftig indisk musik och disco halva natten! (Rebecka, kommer du ihåg Diwali i Pune?! En hel vecka, dag och natt!)

To travel is to meet. Some days ago we were lucky to experience when thousands of Indian invaded the beach. Throughout the afternoon they were coming. Diwali celebration! October 30…plus 5 days. Like our New Year with light and firecrackers. Just happy talkative people! 

Silk, gold,  silver, young princesses stumbling on their heels, Indian music and disco half night! 


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s